Avtoservisna oprema

Skladno z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti se že 30 let uspešno prilagajamo povpraševanju na tržišču, s tem smo razširili prodajo in servis avtoservisne opreme na današnji obseg. Prodaja in servis avtoservisne opreme obsegata opremo za mehanike, vulkanizersko opremo, opremo za kontrolo, diagnozo in testiranje, ročno in pnevmatsko orodje ter razno dodatno opremo za mehanične in vulkanizerske delavnice. Artikle, ki jih nudimo si lahko ogledate v spletni trgovini ali pa nas obiščete v našem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 211b, v Ljubljani.

 

Če na naši spletni strani ne najdete določenega izdelka, ki ga ima proizvajec, ki ga zastopamo, v svoji ponudbi, nam pišite ali nas pokličite, z veseljem vam bomo pomagali in vam ponudili strokoven nasvet o nakupu in najbolj primernem stroju ali orodju za vaše potrebe. V ponos nam je, da ima naše podjetje že skoraj tri desetletja izkušenj s prodajo, vgradnjo in servisiranjem avtoservisne opreme na področju celotne Slovenije in tujine. Nudimo opremo za potrebe v osebnem in tovornem sektorju, tako v vulkanizerstvu, kot v mehaniki in prav tako pri zasnovi, projektiranju in opremlajnju vseh vrst tehničnih pregledov. Iskanje najbolj primernih rešitev za vaše potrebe nam je vedno predstavljalo pozitiven izziv kjer je bila kvaliteta opreme in opravljenih del vedno na prvem mestu.

 

Izdelki na naši spletni strani, razen izdelkov v akciji, nimajo podanih cen, zato vam aktualno ceno željenega stroja sporočimo ob datumu vašega povpraševanja, hvala za razumevanje.

Dvigala

Stroji za premontažo pnevmatik - montirke

Stroji za uravnoteženje pnevmatik - centrirke

Avtooptika

Oprema za distribucijo olj in maziv

Avtodiagnostika

Oprema za kontrolo zavorne sile

Oprema za kleparske delavnice

Oprema za odvod izpušnih plinov

Oprema za kontrolo in polnjenje klimatskih naprav

Ročno in pnevmatsko orodje

Dodatna oprema

AKCIJA