< noscript> < !-- End Google Tag Manager (noscript) -->

Za osebna vozila

M&B ENGINEERING WB 680 Led&Laser

WB 680 je vrhunski, računalniško voden stroj za uravnoteženje pnevmatik, z avtomatiziranim postopkom uravnoteženja ter z LCD zaslonom in prikazom tridimenzionalnih grafik, da bi uporabniku olajšali vse delovne postopke. Robusten, hiter in zanesljiv, WB 680 (680P) lahko poskrbi za vsa kolesa osebnih vozil do premera 30", prav tako za vse lahke tovornjake in motorna kolesa (z opcijskimi dodatki) do največjega premera koles 44" (1120mm). Samodejno odkrivanje napak in smodejno kalibriranje zagotavlja izjemno enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo.

Ima LED svetilko za pregled platišča ter lasersko svetilko, ki označi točko kamor je potrebno prilepiti utež. Opcijsko je navoljo tudi laserski senzor ekscentričnosti pnevmatike, ki v kombinaciji s funkcijskim grafom daje odčitke ekscentričnosti pnevmatik in platišč ter ugotavlja morebitne načine izboljšanja vrtenja koles.

Ta stroj za uravnoteženje ima poseben inverter sistem na pogonskem motorju, ki omogoča zagon in ustavljanje pnevmatik v zelo kratkem času (cca. 7 sekund s 15" x 6" pnevmatiko) ter zelo tiho delovanje.

"Stop na vrhu" gumb poenostavi dodajanje uteži na platišče, tako da platišče pravilno obrne ter ga fiksira; predvsem priporočljivo za ALU program.

Pošlji povpraševanje

Tehnične lastnosti
Širina platišča: 2" - 20"
Premer platišča: 8" - 30"
Max. premer pnevmatike: 44" (1040 mm)
Max. širina pnevmatike: 20"
Max. teža pnevmatike: 80 kg
Ostalo: Vnos podatkov razdalje do kolesa, premer in širine platišča je avtomatsko. Zaradi natančnosti je lasersko pozicioniranje uteži pri ALU platiščih. Skupaj s tipalom za avtomatski vnos tretjega parametra (širina platišča), oprema: nožna zavora in zaščitni pokrov, pribor: konusi s hitro matico, merilo za širino platišča in klešče za uteži

Garancija
Servis na terenu
Strokovno svetovanje