Za tovorna vozila

MONDOLFO FERRO MT 2650 TOVORNA CENTRIRKA

MT 2650 je pri Mondolfo Ferru najboljši stroj za uravnoteženje pnevmatik za tovorna vozila s premerom platišč od 7 do 30 col, ki ima dvigalo za pnevmatike kot standard. Namenjen je predvsem za uravnoteženje pnevmatik tovornjakov in avtobusov, z uporabo določenih programov in opcijskih dodatkov pa ga lahko uporabljamo tudi za uravnoteženje pnevmatik gospodarskih, osebnih in 4x4 terenskih vozil.

Je visokokvalitetne in robustne izdelave, ima senzor za samodejni vnos razdalje kolesa ter velike predale za uteži. Funkcije Automatic position search, za ustavitev kolesa v poziciji za dodajanje uteži, Special Split Weight, za dodajanje/skrivanje uteži za kraki platišča in OPT Flash za zmanjšanje količine dodanih uteži pa naredijo stroj zelo praktičen in uporabniku prijazen.

Pnevmatsko dvigalo za dvig koles ima kapaciteto do 200kg in s tem zelo olajša nameščanje pnevmatik na os. Po želji vam ga opremimo s 17 ali 19 colskim LCD ekranom.

Pošlji povpraševanje

Tehnične lastnosti
Širina platišča: 1,5" - 22"
Premer platišča: 7" - 30"
Max. teža pnevmatike: 200 kg
Natančnost: 1 g
Max. izračun utežbe: 1999 g
Ostalo: Z monitorjem, mikroelektronsko voden, motorni pogon, vključno s priborom, avtomatski vnos parametra razdalje do kolesa in premer platišča, ALU program optimizacije. Garnitura za vpenjanje platišč tovornih vozil (802239637).
Garancija
Servis na terenu
Strokovno svetovanje