Obvestila

Spet odpiramo vrata!

20. 4. 2020
Po dolgem premoru zaradi korona virusa sedaj spet odpiramo vrata tehničnih pregledov Produkt. Spet se bo lahko opravilo vse postopke pri registraciji vozila, zavarovanju vozila, homologacijah in poskrbeli bomo tudi za taksiste z overitvami taksimertov. Vabljeni! Naprošamo vas, da ste zaradi možne gužve..

OBVESTILO O ZAČASNEM ZAPRTJU PRODUKT TEHNIČNIH..

17. 3. 2020

Navodila glede obiska tehničnih pregledov

16. 3. 2020
Zaradi trenutnega stanja v državi, povezanega s Korona virusom vam sporočamo naslednje preventivne ukrepe ob obisku tehničnih pregledov.

Pa vi, ste pripravljeni na tehnični pregled?

08. 10. 2019
Čeprav se nam kdaj zdi, da bi bilo dobro, če bi nas preglednik na stezi spustil čez in spregledal kako hibo našega vozila, se ta hiba lahko še kako pozna, ko se na cesti zgodi nepričakovan dogodek na katerega nismo pripravljeni ... še manj pa naše vozilo. Zato vozite previdno in s tehnično brezhibnim vozilo...

Pnevmatike in tehnični pregled

12. 2. 2019
Dokler so pogoji na cestah dobri in se vozimo počasi se kvaliteta pnevmatik ne pozna veliko, vendar ob prvem nalivu, rahli zmrzali ali nenadnem močnem zaviranju se bodo pokazale vse pomanjkljivosti. In tega ne želimo izvedeti v trenutku, ko je že prepozno. Redno pregledujte vaše pnevmatike in ob znakih..

Spremeba zakonodaje za lastnike mopedov

03. 7. 2017
Naj vas opomnimo, da je od 1.maja naprej obvezna registracija in tehnični pregled za mopede s hitrostjo do 25km/h. Voznik mopeda, ki prevaža potnika, ne sme biti mlajši od 16 let, potniki na mopedu pa morajo biti stari najmanj 12 let. Čelada je obvezna, dovoljena pa je uporaba kolesarske čelade.